Vertrouwenspersoon

Gezelligheid en een goede sfeer staan bij TIOD centraal.

Het is voor ons belangrijk dat we een veilige tennisvereniging zijn waar alle leden, trainers en bezoekers zich thuis voelen.

Toch zou het een keer kunnen gebeuren dat je een vervelende situatie meemaakt bij TIOD, waar je vervolgens last van hebt. Je kunt hierbij denken aan ongewenste omgangsvormen zoals, agressie, geweld, pesten, discriminatie of seksuele intimidatie.  Het kan voorkomen dat je zo’n situatie moeilijk zelf op kunt lossen en er ook niet graag mee te koop loopt. Het is dan altijd mogelijk om hiervan melding te maken bij het bestuur. Soms blijkt ook deze stap te groot te zijn. In een dergelijk uitzonderingsgeval kun je contact opnemen met onze vertrouwenspersoon Aletta van der Woude: [email protected]

Je kunt ook contact opnemen met een van de vertrouwenspersoon van de KNLTB via de KNLTB website.

De vertrouwenspersoon is er voor jou. Zij neemt je serieus en luistert naar je verhaal. Ze wijst je de weg bij het zoeken naar oplossingen. Maar gewoon even praten kan ook. 

Informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Over de gesprekken die tussen de leden en de vertrouwenspersoon plaatsvinden wordt niemand op de hoogte gesteld, zonder dat het lid daar toestemming voor heeft gegeven en van op de hoogte is. De activiteiten van de vertrouwenspersoon vallen onder de verantwoordelijkheid van het bestuur. Bij het afsluiten van het jaar rapporteert de vertrouwenspersoon aan dit bestuur anoniem óf er meldingen zijn geweest, van welke aard deze meldingen waren en hoe voortgang en afsluiting hebben plaatsgevonden. De club is en moet een veilige omgeving zijn voor iedereen.  

Even Voorstellen

Mijn naam is Aletta van der Woude. Sinds enkele jaren tennis ik bij TIOD, sinds kort doe ik ook mee aan de competitie. Ik woon een stukje buiten Gouda in ’t Beijersche met mijn gezin, twee jonge katten en kippen. Ik ben leiderschapscoach en werk met teams, organisaties en individuen die zich verder willen ontwikkelen. Daarnaast doe ik ook interim management bij organisaties in verandering. Mensen, samenwerking en verbinding staan daarin centraal. Ik vind het heel belangrijk dat een tennisclub een veilige plek is waar iedereen met plezier tennist. Daar draag ik als vertrouwenspersoon graag een steentje aan bij. Schroom niet contact met mij op te nemen. Email: [email protected] 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 182 599 092

Adres

Vossenburchkade 45/46
2805 PC Gouda