Info

 
   
WAT IS TIOD?
Eenvoudig antwoord: de leukste tennisclub van Nederland! In 1905 opgericht en in de eeuw daarna nauwelijks gegroeid. Het park is klein, maar de gezelligheid is legendarisch!

TIOD hecht veel waarde aan privacy. Klik op de AVG & Privacy link voor meer informatie.

HOE KAN IK TIOD BEREIKEN?
TIOD is te bezoeken op het volgende adres:
Vossenburchkade 45/46
2805 PB Gouda / Postbus 402 Gouda
Telefoon: 0182 599092

Tevens kunt U een mail sturen via het contactformulier op de homepage

OK, HOE KAN IK LID WORDEN?
Enthousiast? Klik op lid worden en vul het formulier in. De ledenadministratie neemt dan zo snel mogelijk contact met U op. In het ledenadministratie document vindt U alle tarieven en meer.

ONZE JEUGD HEEFT DE TOEKOMST
Ook voor kinderen is tennis de ideale sport! Op TIOD kunnen ze zich in een prettige omgeving sportief ontwikkelen door trainingen, wedstrijdjes en vooral veel zelf spelen. De JBC organiseert diverse evenementen om de kinderen te vermaken.

WAT MAAKT TIOD NOU ZO'N TOPCLUB?
TIOD organiseert evenementen voor jeugd en senioren, zoals het open toernooi, de clubkampioenschappen en veel gezellige toernooien. Ook de pasjesochtend en -avond zijn drukbezocht. De vele vrijwilligers maken dit mogelijk. Hieronder vindt U de jaarkalender en een overzicht van de commissies.

HELP, IK HEB BARDIENST!
De bar van TIOD is in eigen beheer, dus de seniorleden moeten zelf bardiensten draaien. Met de KNLTB ClubApp, kan je die zelf inplannen. De ClubApp kan je via de Apple App Store of Google Play Store op je telefoon of tablet zetten.

De bardienst kan geruild of tegen betaling overgenomen worden.  Let op! Het behalen van het IVA-certificaat is verplicht.

     

HOE REGEL IK TENNISLES?
De training voor junioren en senioren wordt verzorgd door Return tennis. De diverse mogelijkheden zijn te vinden op de website van deze tennisschool. Klik voor meer info op de link.

Onze trainer is Ronald Tijvelijn. Hij stelt zich voor in het pdf document.

 

DIE MIJNKNLTB APP, HOE WERKT DAT?
De Nederlandse tennisbond heeft voor alle tennissers een app gemaakt. In de handleiding vind je instructies voor download en gebruik. De KNLTB zorgt ook voor de website toernooi.nl, waar het TIOD Open en de clubkampioenschappen gebruik van maken.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 182 599 092

Adres

Vossenburchkade 45/46
2805 PC Gouda