Nieuws Competitie Kalender Afhangbord Info Contact
Nieuws
Competitie
Kalender
Afhangbord
Info
Contact
INFORMATIE
HOE GAAT TIOD OM MET CORONA?
TIOD volgt de richtlijnen van het kabinet en de KNLTB. Dat betekent dat we voor vrij spelen gebruik maken van het digitale afhangbord. De competitie gaat door, op voorwaarde dat we ons allemaal netjes aan de richtlijnen houden. Hieronder is het TIOD Corona protocol te vinden.
WAT IS TIOD?
Eenvoudig antwoord: de leukste tennisclub van Nederland! In 1905 opgericht en in de eeuw daarna nauwelijks gegroeid. Het park is klein, maar de gezelligheid is legendarisch!

TIOD hecht veel waarde aan privacy. Klik op de AVG & Privacy link voor meer informatie.
HOE KAN IK TIOD BEREIKEN?
TIOD is te bezoeken op het volgende adres:
Vossenburchkade 45/46
2805 PB Gouda / Postbus 402 Gouda
Telefoon: 0182 599092

Tevens kunt U een mail sturen via de contact pagina.
OK, HOE KAN IK LID WORDEN?
Enthousiast? Klik op lid worden en vul het formulier in. De ledenadministratie neemt dan zo snel mogelijk contact met U op. In het ledenadministratie document vindt U alle tarieven en meer.
ONZE JEUGD HEEFT DE TOEKOMST
Ook voor kinderen is tennis de ideale sport! Op TIOD kunnen ze zich in een prettige omgeving sportief ontwikkelen door trainingen, wedstrijdjes en vooral veel zelf spelen. De JBC organiseert diverse evenementen om de kinderen te vermaken.
WAT MAAKT TIOD NOU ZO'N TOPCLUB?
TIOD organiseert evenementen voor jeugd en senioren, zoals het open toernooi, de clubkampioenschappen en veel gezellige toernooien. Ook de pasjesochtend en -avond zijn drukbezocht. De vele vrijwilligers maken dit mogelijk. Hieronder vindt U de jaarkalender en een overzicht van de commissies.
HELP, IK HEB BARDIENST!
De bar van TIOD is in eigen beheer, dus de seniorleden moeten zelf bardiensten draaien. Op de barboek website, kunt U die zelf inplannen. De bardienst kan geruild of tegen betaling overgenomen worden. Het behalen van het IVA-certificaat is verplicht.
HOE REGEL IK TENNISLES?
De training voor junioren en senioren wordt verzorgd door Return tennis. De diverse mogelijkheden zijn te vinden op de website van deze tennisschool. Klik voor meer info op de link.

Onze trainer is Ronald Tijvelijn. Hij stelt zich voor in het pdf document.
DIE MIJNKNLTB APP, HOE WERKT DAT?
De Nederlandse tennisbond heeft voor alle tennissers een app gemaakt. In de handleiding vind je instructies voor download en gebruik. De KNLTB zorgt ook voor de website toernooi.nl, waar het TIOD Open en de clubkampioenschappen gebruik van maken.