Update van de Tennishal

21 augustus 2022


Over een maandje is het alweer zover, dan gaat het winterseizoen 2022-2023 alweer van start. Om precies te zijn begint deze 12 september en loopt door tot en met 9 april 2023. De meeste huurders hebben hun seizoen weer verlengd, toch zijn er nog een aantal aantrekkelijke uren over waarop een baan gehuurd kan worden. Zie in de bijlage de vrije uren, met de huurprijs voor het hele seizoen erin.  

 

Uurtje extra voor de helft van de prijs

Als je een baan huurt tussen 9-10 uur ’s ochtends, mag je de het uur ervoor, van 8-9 uur, dezelfde baan huren voor de helft van de prijs. Vind je 8 uur net te vroeg om te beginnen en een uur net te kort om te tennissen, is dit een hele leuke aanbieding! Deze aanbieding geldt niet op maandagochtend   Ook ’s avonds geldt er een dergelijke aanbieding; als je op maandag tot en met vrijdag een baan huurt tussen 21-22 uur, dan mag je voor de helft van de prijs de baan huren voor het uur erna, van 22-23 uur.  

Om gebruik te maken van deze aanbiedingen, stuur een mail naar [email protected] en geef de dag, tijd en baan door dat je al een baan huurt, dan plakken we het uurtje eraan vast!  

Bovenstaande aanbiedingen gelden niet als er al een huurder is voor het tijdstip tussen 8-9 uur of tussen 22-23 uur).  

 

Om de week op zondagmiddag

Dit seizoen is het mogelijk om een contract af te sluiten om eens in de 2 weken een uur een baan te huren op zondagmiddag tussen 13-17 uur. Dit geldt voor de ONEVEN weken en gaat in per 18 september. De prijs voor het contract is € 330,-. Interesse? Mail naar [email protected]  

 

Competities in de hal

Op de zaterdagen in het winterseizoen wordt er een herencompetitie gespeeld. Op dit moment wordt nog besproken op welke manier deze dit seizoen gespeeld gaat worden. Heb je interesse om mee te doen? Mail naar [email protected]   Op zondag wordt er een mixcompetitie gespeeld. Voor het aankomend seizoen hebben zich nu 9 teams aangemeld. Er wordt om de week getennist, waarbij er dus af en toe een team extra uitvalt. Heb je hier ook interesse in? Neem contact op met: Jan Koole 06 28643687 of Hans Bartels 06 38306338 Of mail naar [email protected]  

 

Vrijwilligerstaken tennishal

De tennishal is een stichting die draait op vrijwilligers. En er zijn altijd nog taken die gedaan moeten worden, denk aan banen vegen, schoonmaakdiensten, social media/marketing, secretaris en ga zo maar door. Ook zoeken we nog een versterking binnen het bestuur. Wil jij ook je steentje bijdragen of wil je wat meer informatie hierover? Neem contact met ons op via [email protected] Als je dat prettig vindt dan bellen we je terug om mondeling de mogelijkheden met je door te nemen.  

 

Prijsstijging ook in de tennishal nodig

Ook in de tennishal moeten we eraan geloven. Na een aantal jaar de prijs gelijk te hebben gehouden, hebben wij deze voor het komende jaar moeten verhogen. In de bijlage staan de prijzen op de vrije uren genoemd.   Ook de prijs voor het los huren van een baan is per ingang van het nieuwe seizoen verhoogd, zie hiervoor de laatste tabel in de bijlage. Hierbij hebben we ook zeker gekeken naar de prijzen van baanhuur in de omgeving.      

 

Nieuwe drankautomaat

Medio september zal de huidige drankautomaat vervangen worden door een automaat waarbij er contactloos betaald kan worden. Ook zal het assortiment dan vergroot worden. We verzoeken jullie dan ook niet meer zelf drank mee te nemen, aangezien de automaat hier ruim in zal voldoen. Bovendien is de hal ook afhankelijk van deze inkomsten. Net als jullie kijken we ernaar uit dat we deze in gebruik mogen nemen!  

We hopen jullie snel te zien in de tennishal!  

Met sportieve groet, Theo, Robert, Gijs en Ilse 

 

 

Overzicht vrije uren 22-23 tennishal.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 182 599 092

Address

Vossenburchkade 45/46
2805 PC Gouda