Nieuwsbrief Tennishal - oktober 2023

08 oktober 2023


 Nieuwsbrief tennishal Tiod/Ad Astra                                    

Oktober 2023

Het winterseizoen is weer begonnen! Gelukkig is het nog geen winters weer, maar met hier en daar een buitje, merken we dat de verhuur van de losse banen in de hal weer op gaat lopen. De vaste huurders zijn alweer ruim 2 weken begonnen en gelukkig hebben de meeste mensen gelezen dat er een nieuwe code is voor dit seizoen.  

Wat kunnen jullie dit seizoen allemaal verwachten?  

Geen contant geld meer nodig

Nou zijn we al heel blij dat er een nieuwe koffiemachine is, die werkt met de pinpas. Ook met de competitiedagen en evenementen zullen we volledig overstappen op betalen met de pinpas, dus contant geld is niet meer nodig!  

Nog meer toernooien dan vorig jaar

Na het succes van vorig jaar, zullen we nog meer move up, move down toernooien voor jullie organiseren. En dat mag gezegd worden, mede mogelijk gemaakt door een aantal vrijwilligers die net zoveel van de toernooien hebben genoten als wij. Enorm bedankt hiervoor! Als je ook een keer wilt helpen, tussen het tennissen door is het altijd fijn als iemand even wil helpen bij de bar. Dus geef het vooral door en maak de toernooien tot een nog groter succes!  

Ook het kersttoernooi zal dit jaar weer doorgaan, en wel op 27, 28, 29 en december 2023. Een mooie manier om het jaar af te sluiten en weer even in beweging te zijn rond deze feestelijke dagen.  

Mixcompetitie

Al sinds de opening van de hal wordt er op de zondag (om de week) een mixcompetitie gespeeld, met veel plezier! Voor volgend seizoen is er ook weer ruimte voor nieuwe teams, je kan niet op tijd genoeg zijn.  

Onze vrijwilligers

Achter de schermen zijn we ook hard bezig met van alles wat je niet kunt zien. Zo hopen we dit seizoen weer te kunnen douchen in de hal. En onlangs zijn alle dakgoten weer eens schoongemaakt en dat was nodig! We zijn zo blij met onze stille krachten, onze vrijwilligers die de armen uit de mouwen steken en ons helpen met dit soort onaangename klusjes.  

Vlak voor het seizoen is begonnen, hebben we daarom met onze (oud)vrijwilligers en de voorzitters van beide verenigingen een gezellige avond mogen meemaken, waarbij Rose Garden ons een heerlijke maaltijd heeft bezorgd. Het was alweer veel te lang geleden dat we zoiets hebben kunnen doen met elkaar en het werd gewaardeerd door een ieder die er was. Voor herhaling vatbaar kunnen we zeggen.  

Van vrijwilligers kun je nooit genoeg hebben en wij springen ook nog steeds om handjes die zich met enige regelmaat willen inzetten voor de hal. Bijvoorbeeld voor onderhoud van de banen, zemen van de ramen of een functie in het bestuur. Wil jij een steentje bijdragen? Laat het ons weten!  

Hal huren?

Wil jij de hal huren voor een feestje? Dat behoort tot de mogelijkheden! Neem contact met ons op.          

Nog een baan beschikbaar?

Wil je een losse baan huren? Dit doe je het makkelijkste via de meet and play app. Boeken, betalen en een kwartier later kun je de baan op (in het winterseizoen kan alleen op de hele uren worden begonnen). Er zijn ook nog vaste banen beschikbaar. Heb je interesse? Mail naar [email protected] voor de mogelijkheden.  

Agenda

Tot slot een agenda voor wat je voorlopig dit jaar van ons kunt verwachten. Wil jij ook een toernooi organiseren (en dat hoeft natuurlijk geen move up, move down toernooi te zijn)? Laat het ons weten!  

November

 • 4  november 19:00 – 23:00 uur Move up, move down toernooi speelsterkte 5/6/7
 • 11 november 19:00 – 23:00 uur Move up, move down toernooi speelsterkte 3/4/5
 • 25 november 19:00 – 23:00 uur Move up, move down toernooi speelsterkte 6/7/8  

December

 • Kersttoernooi! (27, 28, 29 en 30 december)  

Januari

 • 13 januari 19:00 – 23:00 uur Move up, move down toernooi speelsterkte 6/7/8
 • 20 januari 19:00 – 23:00 uur Move up, move down toernooi speelsterkte 3/4/5
 • 27 januari 19:00 – 23:00 uur Move up, move down toernooi speelsterkte 5/6/7  

Februari

 • 10 februari 19:00 – 23:00 uur Move up, move down toernooi speelsterkte 6/7/8  

Maart

 •  2  maart 19:00 – 23:00 uur Move up, move down toernooi speelsterkte 3/4/5
 • 9  maart 19:00 – 23:00 uur Move up, move down toernooi speelsterkte 6/7/8
 • 23 maart 19:00 – 23:00 uur Move up, move down toernooi speelsterkte 5/6/7        

Nog even in het kort; een move up, move down toernooi wordt gespeeld op tijd en in dubbels, maar je speelt niet met een vaste partner. Je kunt je dus gewoon alleen opgeven hiervoor. Als je wint dan ga je samen met je partner een baantje omhoog, maar speel je daarna tegen elkaar. En als je verliest speel je op een baantje lager tegen elkaar. Met als doel natuurlijk om op de hoogste baan te eindigen.  

Je hoeft natuurlijk niet aan alle toernooien mee te doen, en je hoeft je ook niet direct op te geven, al waren er vorig jaar wachtlijsten voor de toernooien met speelsterkte 6/7/8. Daarom hebben we daar een toernooi aan toegevoegd en dit jaar is er dan  ook de mogelijkheid om mee te doen aan een 5/6/7 toernooi.

Maar wacht dus niet te lang!  

Opgeven kan door te mailen naar [email protected]. Geef je naam, telefoonnummer en speelsterkte door, en uiteraard voor welk toernooien welke datum je je wilt opgeven. Houd er rekening mee dat je uiterlijk 10 minuten voor aanvang aanwezig bent, want met een volle bezetting beginnen we ook stipt om 19:00 uur.  

De kosten om mee te doen met een toernooi zijn dit jaar € 12,50 per persoon. Voor een hapje wordt gezorgd, drank is af te nemen en er is een bardienst aanwezig.      

Nu het weer sneller donker wordt, hebben wij weer zin om in de hal te spelen, jullie ook?

Tot snel!  

Met sportieve groet,  Theo, Robert, Gijs en Ilse     

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 182 599 092

Adres

Vossenburchkade 45/46
2805 PC Gouda