Laatste pasjesavond met Rene en John

02 november 2022


Afgelopen maandag was de laatste pasjesavond van het seizoen.

Deze keer extra bijzonder. Want het was de laatste pasjesavond onder leiding van Rene Bollen en John van Leeuwen. Zij hebben dit maar liefst 17 jaar met veel enthousiasme gedaan. Onder hun leiding is pasjesavond uitgegroeid tot een mooi evenement. Het is een geliefde avond, waarbij iedereen samenkomt. Beginner, ervaren, nieuw lid of juist al jaren lid: alles komt samen. Rene en John wisten altijd een mooie en gelijkwaardige  partij op de baan te zetten. 

Pasjesavond is meer dan alleen maar tennissen. Voor nieuwe leden is het een uitgelezen manier om snel mensen te leren bij de club. En om kennis te maken met de gezelligheid die TIOD te bieden heeft. Iedereen die een introductie wil bij TIOD, kan op pasjesavond een keertje meedraaien om te kijken of TIOD bij je past. Of als je even geen tennispartner hebt, is het een laagdrempelige wijze om met en tegen andere mensen te spelen. 

Rene en John werden in het zonnetje gezet en bedankt voor hun jarenlange inzet. Ze zijn natuurlijk niet weg en we hopen ze dan ook nog lang als trouwe - tennissende - bezoeker van de pasjesavond te mogen begroeten. We gaan aan de slag met een nieuw team. Heb je ook interesse om mee te werken met de organisatie? Meld je dan bij [email protected] of neem contact op met Luuck Menger. 

Rene en John: bedankt!

 

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 182 599 092

Address

Vossenburchkade 45/46
2805 PC Gouda