Nieuws Competitie Kalender Foto's Info
Nieuws
Competitie
Kalender
Foto's
Info
TIOD NIEUWS
De competitie is weer begonnen!
4 Mei

De competitie is weer begonnen. Een record aantal teams speelt voor TIOD dit voorjaar en de TC heeft zijn best gedaan om het de deelnemers zo veel mogelijk naar de zin te maken op het gebied van indeling en team samenstelling. De banen zijn prima (met dank aan onze onvolprezen POC) en tot op heden laat het mooie weer onze spelers niet in de steek.

De dames op dinsdag hebben een moeilijke start in een zware poule, maar de routine van ons team zal het tij vast in de volgende weken doen keren. Ook dit jaar een team op donderdagavond en dit team doet het prima. Ze sprokkelen de puntjes gestaag bij elkaar, staan nu vierde en hebben het reuze gezellig met elkaar.

Vrijdagavond is volle bak met 4 teams. Voor het mooie zouden er hier en daar nog wat puntjes bij mogen maar dat komt binnenkort vast goed. Onze 5 baantjes zijn maar net voldoende om onze 12 zaterdag teams een plekje te bieden. Met elke zaterdag 6 thuisspelende teams is het enorm passen en meten.

Dit jaar spelen we niet meer in het vertrouwde district, maar al onze teams spelen landelijk. Hoe sterk dat zou zijn was nog even te bezien, maar onze vlaggenschepen op de zaterdag; heren 1 en mixed 1, staan in hun poules stevig in de top 3.

Ook dit seizoen komen we met 3 gemengde teams uit in de zondagcompetitie. Onze selectiespelers verdedigen hier de eer van TIOD met verve.

Door het zwaar bevochten kampioenschap van ons 1e team en de daarbij behorende promotie naar de 2e klasse treffen onze helden enorm sterke tegenstanders. Vrijwel elke week staan ze tegenover tegenstanders die speelsterkte 2 op hun pasjes hebben staan. Moeilijk natuurlijk, maar garantie voor prachtig tennis. Ook ons 2e heeft een stroeve start, hoewel daarbij vermeld dient te worden dat ze het de eerste week moesten doen zonder hun kopman en dat scheelt een hoop. Ons derde team kent een voorbeeldige start. Het is elke week knokken, maar de meeste wedstrijden worden gewonnen en momenteel staan ze zelfs op de 2e plaats.

TIOD staat voor clubgevoel, gezelligheid, teams die uitgespeeld hebben en terugkomen naar TIOD voor een drankje en om hun clubgenoten aan te moedigen. We hopen ook u nog op of langs de baan te ontmoeten op een van de competitie dagen. Kom gewoon eens langs om sfeer te proeven en van prachtig tennis te genieten.

Tot op ons park,

De TC