Nieuws Competitie Kalender Afhangbord Info
Nieuws
Competitie
Kalender
Afhangbord
Info
TIOD NIEUWS
CK Dubbel laatste kans!
13 Augustus

Beste Tiod-(st)er,

De inschrijving voor de Clubkampioenschappen Dubbel en Mix voor senioren en de inschrijving voor de Clubkampioenschappen Junioren 2019 is inmiddels al een tijdje geopend, en de inschrijfdeadline komt in zicht.

Inschrijven kan nog 5 dagen, t/m 18 augustus.

Het toernooi start op zaterdag 24 augustus en de finaledag is zondag 8 september.

Inschrijven gaat via www.toernooi.nl (zoekopdracht ‘TIOD’) of ga direct naar het inschrijfformulier door op DEZE LINK te klikken!

Om jezelf in te schrijven dien je eerst een account aan te maken (Open toernooi-spelers en competitie-spelers zullen deze waarschijnlijk al hebben).

De clubkampioenschappen zullen ook dit jaar gelijktijdig zijn met verschillende andere toernooien in de regio. De organisatie zal de nodige flexibiliteit proberen te hanteren maar bij veel verhinderingen  kan de organisatie in het belang van de clubkampioenschappen besluiten een walk-over te geven. In het finaleweekend worden geen verhinderingen geaccepteerd (behalve voor diegenen die moeten werken op de zaterdag).

Let op! Wanneer je meedoet aan een open toernooi in deze weken, houd er dan rekening mee dat je zowel daar als bij ons in de finale kan komen. Om die reden adviseren wij om in de tweede week van de clubkampioenschappen niet mee te doen aan een ander toernooi!

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de opgegeven verhinderingen zal er in poules of in afvalschema’s op verschillende niveaus gespeeld worden. Dit om het voor iedereen interessant te houden en ook de niet-competitie spelers te motiveren om mee te doen! Het doel is om zoveel mogelijk in poules in te delen zodat de deelnemers meer dan 1 wedstrijd zullen spelen.

 

Huishoudelijke mededelingen:

– Dagleden mogen ook meedoen met de clubkampioenschappen mits zij in de avonden willen spelen

– Deelname staat open voor alle andere senior, senior-B en junior leden

– Juniorleden mogen alleen meedoen aan een dubbelonderdeel op uitnodiging van de Technische Commissie

– De inschrijfkosten bedragen € 3,50 per persoon

Heb je vragen dan kan je deze mailen naar tiod.clubmail@gmail.com

Tot snel op de baan!

Sportieve groet,

De CK organisatie