Nieuws Competitie Kalender Info Contact
Nieuws
Competitie
Kalender
Info
Contact
TIOD NIEUWS
Teamkleding TIOD
29 Maart

Beste tennisvrienden en vriendinnen,

Jullie hebben ongetwijfeld meegekregen dat TIOD een samenwerking is gestart met Tennis Only in Rotterdam. Vanwege die samenwerking staat er voor onze leden een mooi aanbod klaar voor het begin van het nieuwe tennisjaar.

Onze drie zondag mixed teams spelen dit jaar hun competitiewedstrijden in prachtige nieuwe Adidas shirts. Nieuw dit jaar is dat ook al onze andere leden tegen een sterk gereduceerd tarief kunnen shinen in deze shirts.

Door ons partnerschap kunnen we onze leden op deze shirts €10,- korting aanbieden. Normaal €35,- of €31,-
Nu dus €25,- of €21,-.

De shirts moeten fysiek besteld worden in de winkel. Misschien wel gezellig om met je hele team te passen en bestellen? Met name aankomende zaterdag 23 maart staan de mensen van Tennis Only voor ons klaar om teams (of individuele spelers) op te vangen en te voorzien van kleding. Mocht aanstaande zaterdag geen optie voor je zijn is er ook nog een mogelijkheid om te passen en bestellen op vrijdagavond 29 maart. Speciaal voor ons zijn ze dan een uurtje langer open.

Adres Tennis Only: Jacques Duthilweg 325, Rotterdam.

PS: Tijdens onze parkopening op 30 maart zullen de shirts te zien zijn in ons clubhuis, maar voor nu hier al een digitale preview: