Nieuws Competitie Kalender Afhangbord Info Contact
Nieuws
Competitie
Kalender
Afhangbord
Info
Contact
TIOD NIEUWS
Inplannen bardiensten 2020
12 Juni

Beste 18+ leden van TIOD,

Wat hebben we tot nu toe een vreemd seizoen achter de rug! Waren we net helemaal klaar voor een prachtig zomerseizoen op TIOD (en wat is het prachtig weer geweest!), kwam COVID-19 om de hoek kijken en konden alle plannen in de koelkast.

Nu alle maatregelen omtrent COVID-19 langzaam aan versoepeld worden en we inmiddels mogen tennissen hebben wij als barcommissie er goede hoop op dat vanaf 1 juli, samen met de sportscholen, ook de sportkantines weer open mogen. Wij zijn inmiddels de nodige stappen aan het nemen om dit soepel te laten verlopen. Onder andere een vaste looproute binnen in het clubhuis, schermen boven de bar en het herschikken van de binnentafels, zodat er altijd op de juiste afstand van elkaar gezeten en geconsumeerd kan worden.

Al deze aanpassingen zullen worden opgenomen in een vernieuwd Corona-protocol en het bestuur zal dit aanbieden aan Sportpunt Gouda en de gemeente.

Daarnaast worden er inmiddels voorbereidingen getroffen om de clubkampioenschappen door te laten gaan.

Bardiensten

Om het verdelen van de bardiensten voor iedereen zo eerlijk mogelijk te maken hebben wij besloten om alle door jullie zelf ingeplande bardiensten uit het barrooster te halen en weer met een schone lei te beginnen. Omdat het seizoen uiteindelijk twee maanden korter zal zijn dan normaal en er verschillende activiteiten geen doorgang kunnen vinden, zullen 2 bardiensten per persoon voldoende zijn om het rooster te vullen.

In deze nieuwsbrief willen we allereerst nog even je aandacht vragen voor een aantal belangrijke punten. Tevens vind je een link naar de handleiding van het barroostersysteem, Hiermee kan je vanaf 12 juni 2020 aan de slag voor het online invullen van je bardiensten.

Belangrijke punten

  • Twee verplichte bardiensten
  • Tijdens het plannen van de bardiensten zijn we erachter gekomen dat het aantal diensten t.o.v. het aantal 18+ leden dat niet in een commissie zit erg hoog is. Daarom hoeven de commissieleden dit seizoen zich niet aan te melden voor 1x bardienst.

Net als vorig jaar zijn er dit jaar ook meer bardiensten op de doordeweekse ochtenden gepland, waardoor de dagleden ook meer in de gelegenheid zijn om voor overdagse bardiensten te kiezen.

Natuurlijk gaan we hiervoor weer gebruikmaken van ons online barroostersysteem.

Bardienst afgekocht?

Leden die hun bardiensten afgekocht hebben zijn niet verplicht dit opnieuw te doen. Eenmaal afgekocht blijft afgekocht. Onze penningmeester zal jullie eerdaags een factuur sturen voor 2 afgekochte bardiensten. Het bedrag hiervoor bedraagt dan € 75,00 (voor 3 bardiensten was dit € 110,00).

Aan de slag met het inplannen van je bardiensten via het online barroostersysteem

Het barroostersysteem zal vanaf vrijdag 12 juni om 20:00 uur tot en met 26 juni 2020 voor de 18+ leden worden opengesteld. Je bent 18+ als je dit kalenderjaar (2020) 18 jaar oud wordt. Om je bardiensten in te plannen ga je naar de TIOD site (www.tiod.nl).

Je kunt inloggen met je KNLTB nummer en je wachtwoord. Heb je niet eerder gebruik gemaakt van het online barroostersysteem en log je dit jaar voor het eerst in, dan is je postcode (zonder spatie en met hoofdletters) het wachtwoord.

Vervolgens kun je je bardiensten inroosteren. Indien je na 26 juni 2020 nog geen bardiensten hebt ingevuld, dan zal het systeem automatisch 2 willekeurige bardiensten gaan toewijzen. Door HIER te klikken word je doorverwezen naar de “Handleiding bij het invullen van bardiensten”, die op de TIOD site onder Barroosters of INFO/BAR staat. Met behulp van deze handleiding moet het zeker lukken je bardiensten in te plannen.

Dus zet 12 Juni 2020 met dikke letters in je agenda en wees er snel bij om je favoriete bardiensten in te plannen, want “op-is-op”!

Wij hopen jullie snel weer te zien op de baan om samen de rest van het seizoen tot een groot succes te maken.

De Barcommissie