Nieuws Competitie Kalender Afhangbord Info Contact
Nieuws
Competitie
Kalender
Afhangbord
Info
Contact
TIOD NIEUWS
CK Single en Mix Senioren 2020
12 Juni

We mogen weer!

Oorspronkelijk zouden de clubkampioenschappen voor de Singles en Mix dit jaar, zoals elk jaar, begin juni plaatsvinden. Helaas ging dat niet door vanwege de coronacrisis. Maar het lijkt erop dat de bar vanaf 1 juli weer open mag en daarmee kunnen wij gelijk aftrappen met de clubkampioenschappen.

Omdat wij afgelopen jaren merkten dat het voor veel deelnemers een grote belasting was om twee weken en drie weekenden “vrij” te houden wilden wij de clubkampioenschappen al op een andere manier aanbieden, namelijk de Singles en Mix in juni en de Dubbels in augustus/september. Beide keren in 1 week.

We starten op zaterdag 4 juli en de finaledag is op zondag 12 juli!

Inschrijven gaat via www.toernooi.nl. Door op DEZE link te klikken ga je direct naar het inschrijfformulier.

De clubkampioenschappen Singles & Mix zullen dit jaar geen hinder ondervinden van andere open toernooien, maar toch vragen we jullie de agenda die week zoveel mogelijk vrij te houden. De organisatie zal de nodige flexibiliteit proberen te hanteren maar bij meer dan 1 verhindering gedurende de week kan de organisatie in het belang van de clubkampioenschappen besluiten een walk-over te geven. Let op! In het finaleweekend worden op zaterdag alleen verhinderingen geaccepteerd van diegenen die moeten werken. Op zondag wordt geen enkele verhindering geaccepteerd!

We streven ernaar om zoveel mogelijk in poules in te delen zodat de deelnemers meer dan 1 wedstrijd zullen spelen. Dit om het voor iedereen interessant te houden en ook de niet-competitie spelers te motiveren om mee te doen!

Ben je pas net lid? Ken je nog niet zoveel mensen op de club? Denk jij, joh ik tennis helemaal (nog) niet zo goed dus die clubkampioenschappen zijn niks voor mij? Doe gezellig mee! Hoe meer mensen er meedoen, hoe meer geschikte poules wij kunnen maken.

Huishoudelijke mededelingen:

  • Dagleden mogen ook meedoen met de clubkampioenschappen mits zij in de avonden willen spelen
  • Deelname staat open voor alle andere seniorleden of senior-B leden
  • Juniorleden mogen alleen meedoen op uitnodiging van de Technische Commissie
  • De kosten bedragen € 3,50 per persoon
  • Inschrijven kan uiterlijk t/m zondag 28 juni

Heb je vragen dan kan je deze mailen naar tiod.clubmail@gmail.com

Tot snel op de baan!
Sportieve groet,
De CK organisatie