Nieuws Competitie Kalender Afhangbord Info Contact
Nieuws
Competitie
Kalender
Afhangbord
Info
Contact
TIOD NIEUWS
We kunnen weer dubbelen!
23 Mei

Beste TIOD-ers

We kunnen weer dubbelen!

Twee weken geleden konden we jullie melden dat de banen weer open zijn om vrij te spelen voor iedereen. Nu is er nog meer goed nieuws: per direct is ook weer toegestaan om te dubbelen! Je kan hiervoor afhangen via afhangbord.tiod.nl

Wat blijft is het online reserveren van een baan en het onderling bewaren van 1,5 meter afstand. Ook met je dubbelpartner. Dat betekent in de praktijk dat je als speler soms een bal moet durven laten gaan. Verder is het van belang om hygiƫne-adviezen te blijven opvolgen en vooral: het gezonde verstand te blijven gebruiken.

Bar en terras nog gesloten

Ondanks dat de horeca met stapjes weer per 1 juni open gaat, blijven sportkantines vooralsnog tot 1 september gesloten. Het Outbreak Management Team bekijkt de mogelijkheid om dit al per 1 juli toe te staan. We kunnen helaas niets anders doen dan deze richtlijnen te volgen. Het is dus nog steeds de bedoeling om maximaal 10 minuten voor aanvang van de reservering van de baan naar het park te komen en na afloop direct weer naar huis te gaan. Nog een klein verzoekje namens omwonenden: blijf niet staan napraten in of vlak voor de poort. Dit geluid draagt ver, zoek hier liever een ander plekje voor.

Het gaat dus weer de goede kant op en we zijn zeer verheugd dat we samen vrij kunnen spelen! Enkel- en dubbelspel. We buigen ons binnenkort over de verschillende geplande evenementen. De KNLTB heeft in ieder geval alle open toernooien tot en met 2 augustus geannuleerd. Dit jaar dus helaas geen TIOD open.

We houden jullie op de hoogte. Stay safe!

Het bestuur