Nieuws Competitie Kalender Foto's Info
Nieuws
Competitie
Kalender
Foto's
Info
TIOD NIEUWS
Zomer tenniskamp 2019
16 Mei

Het zomer tenniskamp van Return Tennis gaat dit jaar weer plaatsvinden voor leden van TC Nieuwerkerk en TIOD in de leeftijd van 9 tot en met 15 jaar.

In de eerste week van de zomervakantie gaan we van maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli naar tennisvereniging TP-Oosthout in Voorhout.

De eerste drie dagen ligt de focus voornamelijk op het tennissen. Naast het tennissen is er natuurlijk nog tijd genoeg voor andere activiteiten, hebben we een gezellig avondprogramma en houd je ook nog tijd over om te chillen met je vrienden en/of vriendinnen.

Op donderdag gaan we met zijn allen een dagje weg en vrijdag is het tijdens het afsluittoernooi “Davis Cup” tijd om te laten zien wat jij deze week allemaal geleerd hebt.

De kinderen slapen gezamelijk met de leiding in één grote tent. Deze tent wordt op één van de tennisbanen opgezet. Per 8 kinderen is er minimaal 1 leraar aanwezig. Het ontbijt, de lunch en het avondeten is inbegrepen en is geheel verzorgd.

De kosten voor de gehele week kamp bedragen € 305,-.

Inschrijven via de  RT-app of per mail naar info@returntennis.nl

Zijn er nog vragen of wil je toch net wat meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Nick Kokje per mail nick@returntennis.nl of belt u naar 06-36193805.

Wacht niet te lang met inschrijven, er is altijd veel animo voor ons zomerkamp en er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Groetjes,
Michael Jongste en het team van Return Tennis