TIOD opent haar deuren

31-03-2018

 

Vanaf 31 maart kan er weer naar hartelust getennist worden op de TIOD banen.

De opening van het park werd zeer goed bezocht. Voor de jeugd was er een gevarieerd programma. De competitieteams konden kennismaken met elkaar en er was veel bedrijvigheid op de banen met tennisclinics voor jong en oud, ingebruikname van het tenniskanon en veel verstopte paaseieren.

Ook voor de senioren was er een pasjesmiddag en de gebruikelijke gezelligheid op het terras. Met de huldiging van jubilarissen en het hijsen van de TIOD-vlag werd het nieuwe tennisseizoen ingeluid.

Ben je niet in de gelegenheid geweest om het pasje op te halen? Vraag er naar bij de bar. De komende weken is op de bar een donatiebox te vinden. Met een donatie steun je het team van ‘HR Klimt’, dat op 10 juni per fiets of wandelend de Mont Ventoux gaat beklimmen om geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte MS.

Vanaf nu is er weer iedere maandagavond ‘pasjesavond’. Ongedwongen partijtjes spelen voor ieder niveau. Een uitgelezen mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen en eens te spelen tegen andere tegenstanders.

We wensen iedereen een sportief tennisseizoen toe!

 

We huldigen dit jaar de volgende jubilarissen

25 jaar

Dina Bachtsevanidoy

Christiaan Bertels

Joost Bolkenstein

Caroline Cooijmans

Leon Cooijmans

Herbert van der Geer

Riet Maaren

Cees Segers

Trees Smeets

 

30 jaar

Edo de Boom

Monique Okkerse

 

40 jaar

Thea Kock

 

60 jaar

Joop Spee