TIOD zet Ronald Tijveleijn in het zonnetje

26-11-2017

TIOD leden zetten Ronald Tijveleijn in het zonnetje

Al sinds jaren is Ronald Tijveleijn van Return Tennis de vaste tennisleraar van TIOD. Ronald is als een vis in het water bij de club. En deze samenwerking bevalt uitstekend. Om onze waardering uit te spreken bedachten de TIOD-leden een ludiek plan. Ronald werd op 25 november tijdens het pepernoten toernooi voor de TIOD jeugd uitgebreid in het zonnetje gezet.  

Namens de TIOD leden ontving Ronald een trofee van ‘Trainer van het jaar 2017’. Bovendien ontving hij  tijdens de uitreiking van zijn welverdiende prijs precies om 20:00 uur een tsunami van appjes van TIOD leden met een persoonlijke blijk van waardering. Ronald werd bedolven onder de complimenten. 

  “Dit had ik totaal niet verwacht. Ik kreeg de trofee en ineens ging mijn telefoon tekeer en kwam er een bombardement van berichten binnen met prachtige, persoonlijke complimenten. De appjes bleven maar komen. Geweldig om te horen dat de vereniging zo blij met me is.” Aldus een beduusde Tijveleijn. 

Het pepernoten toernooi voor de TIOD jeugdleden werd gespeeld in De Tennishal in Gouda. Zie voor een sfeerimpressie wat foto's: http://www.tiod.nl/index.php?id=9 

Jeugdleden brachten eigengemaakte hapjes mee en konden tussen de wedstrijden door een bezoek brengen aan het pepernotencasino. Onder begeleiding van een viertal Pieten konden pepernoten verdiend worden. De Pieten speelden zelfs een aantal partijtjes mee.  

Namens TIOD: bedankt Ronald,  of bij monde van de jeugd Thx Ronnie !!